C'est la vie

En blandad kompott

IMG_6825

Vem visste att gröna smoothies kunde vara så gott? Det gjorde jag nämligen till frukost igår. Jag har varit lite skeptisk till all denna hälsohysteri. Allt ska vara nyttigt. Till och med de allra godaste bakverken är nu smör- och sockerfria. What’s the god damn point? Någon måste vara den som INTE hoppar på alla mattrender, och denna person har varit jag. Förutom att jag förr eller senare viker mig för det. Av ren nyfikenhet. Tur var väl det i detta fallet för gröna smoothies behöver inte vara kaninmat. I den här hade jag fryst mango, spenat, avokado, naturell yogurt, päron samt lite vaniljsocker och honung. Det blev riktigt smarrigt kan jag tala om.

Igår var jag och Stina på IKEA en snabbis. Hon skulle köpa en sminklåda och jag kom på att jag behöver förvaringslådor att ha kläder i. Så jag hakade på. Ni som följer mig på Instagram är säkert redan ”up to date” på den informationen. Jag missade tyvärr det roligaste av allt i hela filmen när hon nästan välter vagnen. En påminnelse att inte prova på att vlogga om jag inte ens kan filma en fyra sekunder lång Instagram-video. Vi hade hursomhelst lika roligt som vi brukar ha. Om ni var på IKEA Malmös parkering igår och hörde två tjejer sjunga högt på Justin Timberlakes ”I got this feeling” så var det troligtvis vi. På kvällen blev jag bjuden på vegetariska tortillas (jag måste säga att jag har liiite svårt för quornfärs – det liksom smälter i munnen på något märkligt vis…) och våfflor med hasselnötskräm som vi åt medan vi zappade mellan The Bachelorette och någon skum film. Ett väldigt bra avslut på en helg med både låga och höga inslag.

Det är riktigt tråkigt och ruskigt väder idag så jag tänkte stanna inne och fixa. Jag har bland annat några samtal att ringa och mail att svara på, plus att jag själv väntar på svar som i princip kommer sätta ribban på den här veckan. Först frukost. Hmm, undrar vad för smoothie jag ska prova på idag? Det är oliiiidligt spännande…

Hoppas att du får en härlig måndag!

//Green smoothies aren’t as boring as I thought. Yesterday I made this for breakfast which had spinach, pear, avocado, frozen mango, vanilla powder and a little bit of honey. I was really good actually! My weekend was very mixed, with both low points and high points. The most fun part of it was yesterday when I went to IKEA with my friend Stina. She had a thing to buy and I was reminded that I need boxes to store clothes and other things. It doesn’t matter what mood I’m in, I always get so much energy from this person that I forget everything that is stressing or bothering me. In the evening I was spoilt with Tortilla for dinner and waffles with Nutella. Today the weather is really sh*t, so I’m staying in. I need to make some phone calls and send some emails. Better get on with it. Have a great Monday!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.