C'est la vie

Stockholm coming up

IMG_2919

Jag har haft fullt upp hela dagen med en massa fix och trix, men det är en rolig grej på gång nu och äntligen känns det som att jag hittat den där motivationen för att fokusera på det fullt ut. Jag började undra om det var dumt att inte ha en plan B och lägga all energi på plan A, men för att lyckas helt så tror jag att det är en nödvändighet att lägga krut på det man verkligen vill göra. I helgen har jag insett hur mycket jag faktiskt vill det här som jag har i min pipeline, men det är mycket som ska på plats. Visst att stressen finns där men just nu är det mest av allt en positiv stress. För första gången på länge så vet jag vad jag vill göra den närmsta framtiden och det känns så himla spännande. Hur kan man må skit ena dagen och för att nästa dag känna som att man har världen för sina fötter?

Idag bokade jag för övrigt en flygresa upp till Stockholm. Jag åker dit på torsdag för ett ambassad-ärende på fredagen, sen stannar jag över helgen. Innan dess har jag en massa papper som ska samlas ihop och grejer som ska förberedas. Jag ska berätta mer om allting i morgon men idag finns inte så mycket tid till bloggen. Efter förmiddagens telefonsamtal-maraton så cyklade jag några ärenden och nu sitter jag på Söderberg & Sara. Försöker prata med Jocke som sitter mittemot men han svarar mest bara ”mmm” och ”aaa” medan han knattrar frenetiskt på tangenterna. Det känns inte som att han lyssnar på mig alls. Jag ska strax smälla ihop datorn och dra till gymmet för ett efterlängtat träningspass.

Hur mår ni då? Vad är era planer för veckan? Ni kan väl berätta så att jag har något kul att läsa om ikväll!

//Today I booked a trip to Stockholm. I’m flying in on Thursday for an embassy errand and will stay throughout the weekend. There are a lot going on right now and I finally feel like I can focus a hundred percent on what I really want to do. I promise to tell you all about it but right now I don’t have the time for it. I’ve been sitting at a cafe with a friend since a few hours but I think I’ll pack up my things now and head for the gym. 

0

0 kommentarer

 • Johanna Utterberg

  Men vad spännande det låter då, och vad härligt att du känner att du vet vad du vill göra den närmaste framtiden! 😊 Kul med en Stockholms-tripp också!! ????

 • Frida

  Vad kul! Har börjat gissa i vad som kan vara på g, men vi får väl se 😉 Själv ska jag spendera min vecka på kontor. Har börjat på en ny praktikplats, ett medieföretag i Göteborg. Har varit där en veckan redan och är så exalterad över att få lära mig mer om branschen! Ha en fin vecka 😊

 • Emelie

  Till skillnad från Frida har jag ingen aning om alls vad som är på gång, men jag är jättenyfiken! Dessutom kul att du ska till Stockholm – du som älskar att byta kontext regelbundet. Detta är ett perfekt tillfälle! I veckan är det bara universitetsstudierna som gäller… Och simjobbet då, på fredag och söndag. Och Paris-pack, för på mååååndag åker jag på en mini-vacay i tre dagar! *studsar*

 • christinestories

  Hehe, jaså jaså 😉 Åh så kul det låter! Vad ska du göra där? Hoppas att de första dagarna på nya praktiken går bra!

 • teruko

  Har inga fascinerande rapporter från mitt vardagsliv, men känner mig väldigt glad å dina vägnar när jag läser detta! Det förmedlar glädje och livslust, härligt! Och det där med ambassadbesök i Stockholm kittlar onekligen fantasin… Annars glädjer jag mig mest åt det fina vädret, åt att vara hundvakt då och då åt sonens übergulliga Jack Russel och att så smått börja planera för nästa månads Mallorcavistelse i tre veckor 😊

 • christinestories

  Haha, nej det är liksom så himla himla svårt att inte skriva om det men ibland behöver allt komma på plats innan man kan göra det ”officiellt” 😊 Ja det ska bli kul med Stockholm! Låter ändå som att du tycker om din utbildning och simjobbet så då kan jag tänka mig att det säkert känns som en helt okej vardagsvecka. Och kul med Paris! Då får du också ett härligt miljöombyte.

 • christinestories

  Åh det låter ju helt underbart att vara pensionär och njuta av livet i lugn takt. Jag är inte lite avundsjuk! Fast just nu ser jag faktiskt fram emot att sätta tänderna i en ny jobbutmaning (ja för det är det som är runt hörnet 😊) . Mallorca låter inte helt fel det heller. Bestämde ni er för att hyra ett hus eller hur var det?

 • Ljuva Julia

  Men VAAAAD VAAAAAAD!? VAD är i din pipeline!!??! Åh så nyfiken, heja heja heja dig!! Jag vill också känna så, men ack, jag känner mest att jag vill byta inriktning och kanske vidareutbilda mig eller så. sv: Ja, clinique är verkligen att föredra, men jag är tyvärr lite för dålig på att hushålla mina pengar för att köpa allt jag vill ha därifrån >.<

 • christinestories

  Haha! Ja men gör det om du känner så. Livet är för kort för att man ska gå runt och fundera ”tänk om…”. Du är ju så ung än!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.