Outfits

Klädsamma fördelar med hösten

IMG_6816 IMG_6817

Det positiva med hösten – förutom att jag fyller år då – är att det är den årstiden då det är minst problematiskt att veta vad man ska ha på sig. Rent vädermässigt då. Det brukar oftast vara ganska stabila temperaturer vilket underlättar morgnarna (okej detta gäller kanske inte för typ slutet på november då det lika gärna kan komma någon storm med ett kärringnamn som lamslår hela Sverige). Eftersom att jag är ganska frusen av mig så måste jag oftast ha en del lager på mig. Jag hatar nämligen att frysa och föredrar de varmare säsongerna på året, men det vet ni vid detta laget. Just i oktober brukar det vara ganska lagom varm-kallt och perfekt väder för en trenchcoat och ett par skinnskor. Idag kör jag favorit i repris för såhär såg jag ut i fredags. Med min all time favourite kofta från Vero Moda, skjorta + jeans från H&M, skor från Clarks och sjal från Gina Tricot.

Nu dricker jag en grön smoothie medan jag gör mig i ordong och lyssnar på BBC Radio 1. Sedan ska jag iväg på lite bank- och försäkringsärenden och jag tackar vädergudarna för att det inte regnar idag. Jag kunde inte sova inatt (från och med nu blir det inget kaffe sena eftermiddagar!) så jag är dödstrött idag, men när solen skiner och humöret är på topp så är sömnbristen trots allt hanterbar.

//Fall in Sweden can mean storms, rain and cold that gets under your skin, but during this early autumn season the temperatures are rather mild and I often wake up from the sun shining in through the window. Since it’s basically the same temperatures throughout the day (usually from 8-12 degrees celsius), it’s quite easy to get dressed in the morning. This is a favourite style when I don’t know what to wear: jeans and shirt from H&M, cardigan from Vero Moda and shoes from Clarks. Simple, comfortable and stylish. I couldn’t fall a sleep last night so I’m happy that the sun is shining today. It helps to keep the energy up!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.