C'est la vie

En 6 timmar lång shoppingrunda

IMG_8193

Erica och jag skulle bara vara borta några timmar idag. ”Om vi åker nu så hinner vi tillbaka så att vi kan åka minibuss hem”, sa hon tidigare på förmiddagen. Klockan 18.06 insåg vi att det blev lite längre än tänkt så lik förbannat fick vi ta en Uber hem. När mörkret infaller så ska man nämligen INTE åka kollektivtrafiken här. I alla fall inte som vit skandinav. Det är som att det skulle stå skrivet ”RÅNA MIG, TACK” i pannan.

Jag skulle egentligen ha gått ut ikväll men det blev inte så och om jag ska vara ärlig så känns det ganska skönt. Nu är klockan elva strax så jag ska nog bara gå och lägga mig. Jag vill gärna vara ung i sinnet men att gå ut flera kvällar i veckan orkar jag bara inte. Särskilt inte efter en 6 timmar lång shoppingrunda.

Vad händer i era liv då? Jag saknar era kloka ord och smarta reflektioner.

0 kommentarer

  • FREEDOMtravel

    Oj puh, jag skulle bli helt slut efter 6 timmars shopping! 😉 Ja vad händer här? Vi har varit på julmarknad i tre olika länder (Tjeckien, Kroatien, Polen) tre helger i rad och det blir man oxå lite slut av! Ska bli skönt att vara hemma den här helgen 😉

  • Tina

    Här händer tyvärr inte så mycket. Men för att vara ärlig så börjar jag äntligen se ljuset i tunneln efter allt för mycket både jobbmässigt och privat, så jag ser verkligen fram emot en lugn och mysig jul med nära och kära.

  • christinestories

    Vad skönt för dig. Det är aldrig kul när det blir för mycket att hantera. Jag hoppas att du får en riktigt fröjdefull jul 😊

  • christinestories

    Haha, ja jag VAR helt slut 😉 Oj ja det förstår jag! Men spännande med julmarknad på så många olika platser. Måste in och läsa om det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.