C'est la vie

I morgon är en annan dag

Jag har haft fullt upp hela den här onsdagen så det fanns ingen tid alls att blogga. Plus att min mobil gått sönder så jag tappar lusten att skriva på den. Idag har jag gått runt och lidit hela dagen på grund av att mina läppar gjort så ont. De är sådär vintertorra och svider så in i norden. Jag trodde att jag la ner min Idomin-salva i väskan men tydligen gjorde jag inte det. Att vara täppt 24/7 i typ en vecka gör inte direkt under för ens välmående heller. Plus att det har varit en ganska påfrestande dag med förstaklassare som testade mitt tålamod, vilket inte var helt lätt att hantera efter en natt med Insomnia. ”Det ser verkligen ut som att du kämpar med att vara på jobbet idag”, sa en kollega när vi möttes i korridoren. Lite på skämt såklart för vi har en sådan jargong men ja, idag kändes det ganska tungt. Jag höll till och med på att somna på bussen hem.

Så när jag kom hem tryckte jag i mig några Lindor-kulor med apelsinsmak medan jag satt i sängen och svepte på Tinder. Instant affirmation, det var vad som behövdes. Ja, jag är på’t igen. Det är grått och kallt och jag är uttråkad. Jag kommer säkert avinstallera det igen innan helgen men det fanns i alla fall en kille som gillar ost lika mycket som jag. Det är ett gott tecken så kanske får han lov att bjuda ut mig på dejt. Vi får se.

Ikväll hade vi styrelsemöte och efter det tappade jag min kallrökta lax på den dammiga köksmattan. Dagen blev liksom bara bättre och bättre. Jag tror att jag kastar in handduken och lägger mig under täcket. Jag måste få sova åtminstone 8 timmar och vakna frisk i morgon. Det tar på krafterna att vara sjuk och inte ha någon energi i nästan två veckor. Jag vill vara den där pigga, positiva och glada Christine som jag annars är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.