Living abroad,  Paris

I lost Paris for a year

Det där som inte får hända har troligtvis hänt. Foton från mina år i Paris har försvunnit. Alla bilder från januari 2013 till maj 2014 är complètement disparus. Jag misstänker att de fanns på ett USB-minne som jag tappade bort i Kapstaden. Usch vad jag känner mig deppig just nu. Det är 1,5 år av mitt liv. 20 procent av mitt liv i Paris. Det är inte så att jag förlorat den tiden. Jag har såklart minnena, och jag är så glad för att jag har den här bloggen för här finns ju det mesta dokumenterat, men jag sörjer alla bilder jag tagit under den perioden. Alla resor, roliga händelser, allt från Paris. Det är borta.

Det är inte bara bilder, utan en del av mig. Åren i Paris är en så stor del av den jag är och har format mig på ett sätt som aldrig hade skett utan Paris. Jag har hittat några bilder men med tanke på hur mycket som hinner hända på ett år så lär det vara ungefär 0,03 % av de foton jag tagit under den tiden. Kanske dyker de upp någon gång och till dess får jag glädjas åt de bilder jag faktiskt har. Jag hann samla på mig en hel del mellan 2009 och 2014. Många av dem har jag inte delat med mig av på bloggen ännu så de kommer såklart att dyka upp här så småningom.

Min kompis Sara och jag kvällen innan jag flyttade hem till Sverige. Hon bor fortfarande kvar i Paris.

Jag har för övrigt sovit halva denna dagen, men känner mig ändå inte bättre. Lägenheten är så, himla, jäkla stökig men jag har ingen ork till att städa. Sedan lagade jag soppa och råkade överkoka grönsakerna. Ja ni märker hur miserabelt livet är nu för mig. Jag måste nog äta upp all choklad som finns i lägenheten, och titta på en mysig film, i ett tappert försök till att känna mig lite gladare. Jag vill verkligen bli frisk tills i morgon bitti så att jag kan gå och jobba.

//Right now I feel a little bit sad because I think I’ve managed to lose all the photos I’ve taken from January 2013 to May 2014. During that time I was living in Paris and it’s basically 20 percent of my years there. I can’t find them anywhere and I suspect that they were on this UBS stick that went missing in Cape Town last year. I’m happy that I have the blog since most of that time is documented here, but it’s still a real bummer. A lot happens in a year and this was a special time in my life. Maybe I’ll find them but unfortunately I think it’s a lost cause.

I’ve been sleeping most of the day, trying to recover from my cold. Hopefully I will feel better tomorrow morning so that I can go to work. I really don’t want to call in sick. I’m gonna watch a movie now, a feelgood one, and eat all the chocolate this apartment holds. That should hopefully do that trick.

Kanske borde jag helt enkelt boka en resa till Paris snart? Nu är det ett tag sedan jag var där sist. Fast jag tror jag vill åka dit i sommar i stället. Slutet av juni eller början på juli, peut-être?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.