C'est la vie,  Shopping,  Vietnam

Silk kimono on fragile skin

Mina förhoppningar om att mirakulöst vakna upp pigg och kry, med förkylningen som blott ett otrevligt minne, sjönk så fort jag slog upp mina grå-blå ögon. Huvudet känns tungt, huden gör ont och jag har snutit mig så mycket att jag måste kleta Idominsalva på de nariga näsborrarna. Så idag ligger jag i sängen och kurerar mig så gott jag kan. Jag har i princip bara tittat på Grey’s Anatomy och vattnat mina stackars försummade växter. Egentligen ska jag jobba i morgon men om jag inte mår bättre senare i eftermiddag så får jag nog ringa och förvarna dem.

Min nya sidenkimono som jag köpte i Vietnam är riktigt skön mot kroppen då den både känns sval och varm på samma gång. Jag valde den längre modellen och förutom den mörkblå bakgrunden så är den täckt av blommor och påfåglar. Dessa kimonos fanns egentligen på flera ställen i Hanoi, så det är väl säkert massproduktion, men jag tyckte att den var fin så jag bryr mig inte så mycket om den inte är helt unik.

Även fårskinnstofflorna är guld värda och helt klart vinterns bästa investering. Jag vet inte hur jag klarade mig så länge utan dem.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.