C'est la vie

Welcome to my new blog!

Don’t be afraid to jump. Unless it’s off a cliff without a parachute.


Nytt år. Nya möjligheter. Ny blogg.

Man måste ju våga gå ur sin comfort zone ibland för att se vad för möjligheter som finns därute i det okända. Efter en väldigt lång tids fundering fram och tillbaka, bestämde jag mig därför för att lämna bekvämligheten bakom mig och bege mig ut på outforskade stigar. Jag var inne på att skapa en egen hemsida men insåg det finns en viss trygghet i att vara på en portal. Efter viss övertalning från Frida på Nouw (som även hjälpt mig med design och allt det tekniska – en pärla är vad hon är! <3) så tog jag beslutet att flytta över till dem och det känns ganska bra än så länge. Allting är så mycket smidigare och jag tror även att det är bättre för ni som läser. Dessutom så har jag ganska länge känt att om jag ska vara på en portal så vill jag att det ska kännas rätt i magen. Nouw känns mer ”Christine”, om ni förstår vad jag menar?

Som sagt så har jag även en egen domänadress numera. Det var long overdue. Så du kan både klicka in här genom adressen christinesstories.com och nouw.com/christinesstories. Arkivet är med mig också så alla gamla inlägg från Paris och Sydafrika hittas under sina respektive kategorier, såväl som alla resor. Jag ska skriva ett inlägg sen för att förklara lite närmare hur allt funkar.
Självklart kommer även reseberättelser från Vietnam och Hanoi upp så fort jag kommit i ordning.

Är mina trogna läsare med mig på den här nya bloggen? Jag hoppas verkligen det! Nya läsare tar jag såklart också emot med öppna armar och en stor dos kärlek. Säg gärna till om någonting krånglar, och fråga på om något skulle vara oklart.

Det här känns väldigt spännande. VÄLKOMMEN HIT!


//NEW YEAR. NEW OPPORTUNITIES. NEW BLOG.
Sometimes you have to get out of your comfort zone and try something new to see what new opportunities and experiences may come of it. So I did. I mean, considering how many times I’ve gone out of my comfort zone this year, I shouldn’t be a stranger to it, but it’s easy to get comfortable or scared even. I thought of getting my own site but reconsidered after two very convincing emails from the sweet Frida at Nouw.com (who also helped me out with the design and technical stuff – such a gem! <3), and decided to move my blog there. I feels great so far and I’m really excited about this new blog chapter.

I’m also in my own domaine so you can find me through nouw.com/christinesstories and christinesstories.com.

Hello to both regular and new friends. WELCOME!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.