C'est la vie

Let it snow, please!

Just nu önskar jag att det kunde komma lite snö och lysa upp i januarimörkret. Snöflingor som singlar ner från himlen och lägger sig som ett vitt täcke över allt det grå och bruna. Visste du förresten att vi i genomsnitt får cirka 30-40 soltimmar under hela januari månad? Annat var det förra året i början på januari. Då såg det ut såhär.

För övrigt så har jag nu varit hemma i snart två dygn. Det första av dem lämnade jag inte lägenheten. I onsdags lyckades jag hålla mig vaken till klockan 20.30, vilket i Hanoi-tid var 02.30 på natten. Jag sov sedan 11,5 timmar och trodde naivt att jag hade besegrat jetlagen. Det hade jag inte. Igår eftermiddag kände jag mig rastlös efter tolv timmar i morgonrock, och begav mig ut på en promenad. Nackspärren var fortfarande ganska påtaglig och jag läste att det kan hjälpa att röra på sig. Jag gick bort till Jalla Jalla på Bergsgatan och köpte en falafel till lunch (från vietnamesisk mat till malmöitisk ”husmanskost”, hehe), sedan vidare till Triangeln för att lämna tillbaka en skjorta jag köpte innan resan. Efter ett tag började jag känna mig väldigt trött och seg, nästan illamående av utmattning, så jag gick hem igen. Hello jetlag. Lyckades hålla mig vaken till klockan 22.15 men i morse vaknade jag redan tjugo i fem. Somnade till slut om och sov till 06.30.

Bloggen får vara i viloläge i helgen. På måndag blir det förhoppningsvis en flytt till annan cyberort. Nu ska jag packa upp resväskan och sortera tvätt. Sedan måste jag in till stan och hämta upp biljetter till en fest jag ska på ikväll. Jag har fortfarande nackspärr men det känns lite bättre. Tack och lov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.