The Blog

Funktioner i bloggen

Några grejer som kan vara bra att veta för er mina kära vänner som läser bloggen.

1. Kommentarsfunktionen är uppbyggd så att man INTE behöver klicka bakåt för att komma tillbaka till startsidan. För att läsa inläggen under när du skickat iväg din kommentar är det bara att skrolla nedåt. Riktigt smidigt!

2. Det finns ett hjärta längst ner under inlägget. Om du klickar på det så gillar du inlägget. Det är en riktigt bra funktion för mig att veta vad ni tycker extra mycket om att läsa. Så klicka gärna där om ni hjärtar det jag skriver om.

Det finns även funktioner för att dela inlägget på Facebook eller Pinterest ⬇

3. Sidomenyn är gömd. Klickar du på de tre strecken längst upp i vänster hörn så får du fram min profil. Där finns även moduler för att översätta bloggen, söka i arkivet och så kan du prenumerera på nya inlägg. Detta är ett alternativ till Bloglovin.

4. I slutet av varje inlägg kommer rutor upp med ”Liknande inlägg”. Detta tycker jag är extra roligt för jag får upp inlägg som jag hade glömt bort, hehe.

5. Om du stöter på någonting som inte fungerar eller är oklart så maila mig gärna till christinestories@outlook.com. Det kan vara lite grejer att fixa till såhär i början.

Åter igen: Välkommen hit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.