Fun stuff,  Weekend

Party med Malmös kulturelit

Idag fick bli en fixardag hemma. Jag har tvättat en stor hög med kläder, lakan och handdukar. Inte min favoritsyssla direkt men jag har tyvärr inget hembiträde som kan fixa det åt mig. Nu har jag däremot gjort mig redo för att gå ut. Min kompis Kamilla skrev och undrade om jag ville träffas för en promenad och fika. Det ska bli skönt med frisk luft och att snacka skit med en vän.En sådan här grå och typisk januaridag säger jag verkligen inte nej till sådana trevligheter. Sådana vardagslyxiga saker är precis vad som behövs denna tiden på året. Januari får gärna passera illa kvicks, och februari och mars. Äh, det kan lika gärna bli maj direkt.

Tills dess att jag får ihop några av de inläggen jag ligger back med (från Vietnam, årsresumé-lista m.m.), så bjuder jag på lite bilder från i fredags när Nöjesguiden delade ut Malmö-priset. Malmös elit från medie- och kulturvärlden var på plats, och så jag då. Jag kände knappt till hälften av de nominerade, men några vinnare var värdiga (och ganska tippade – som MJ’s) sådana. Jag blir snabbt trött av sociala tillställningar (vilket är ett resulutat av utmattningen och depressionen förra året) just nu så jag var på väg att gå hem redan vid halv tio, men så spelade de så bra musik helt plötsligt att jag bara var tvungen att stanna lite till och dansa. För övrigt måste jag ge tummen upp till att så många krogar serverar vettigt Dagens vin som är billigt men inte smakar surt och överjäst. Förr var det verkligen inte så. Fördelen med dagens lite mer pretentiösa inställning på hipsterkrogarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.