C'est la vie

Solnedgång, ölmagar och igenkänd på stan

Idag tänker jag tillbaka på den här ljumma semesterkvällen. Det var faktiskt på julafton. Den var nog inte lika traditionell som för de flesta av ni som läser det här inlägget. Då stod jag på en strand på Phu Quoc och försökte ta en fin bild på den vackra solnedgången medan jag desperat viftade bort myggor som obarmhärtigt försökte sticka hål på mina bara ben. Ser ni förresten gubbarna till höger i bild som står mitt emot varandra med varsin ölmage? Jag önskar att jag hade tagit fler bilder, utan de två männen, men överlag så är det ett fint foto. Ärligt på något vis. Med den grå och trista torsdagen som passerat så behöver jag tänka på fina minnen och vackra platser jag så lyckligt lottad fick besöka för bara några veckor sedan. 

Jag måste förresten berätta om en rolig sak. På tal om inte alls solnedgångar och män med ölmagar. Detta händer inte särskilt ofta, men när jag skulle lämna tillbaka en sjal på Lindex i förrgår så säger den trevliga kassörskan (vars fina tröja jag stod och stirrade på i hopp om att hon inte skulle tro att jag kollade in hennes bröst – that was not the case) ”Jag läser din blogg”, varpå jag svarar ”Nä är det sant?!”. Som att det skulle varit en lögn liksom. Bra svar där Christine. Jag blev lite paff och liiite generad för jag är inte direkt Isabella Löwengrip som antagligen inte kan gå på offentliga toaletter utan att bli igenkänd, men så himla kul när någon säger så och ger sig till känna. Nästa gång hoppas jag bara inte att jag råkar ha flottigt hår och genomskinlig hy pga trötthet och sömnbrist. Vill ju gärna leva upp till min image som felfri influencer med L’Oreal-reklamhår (#iwokeuplikethis). 

Den här dagens höjdpunkt var fika och promenad med Kamilla, vilket verkade vara ömsesidigt. Nu ska jag vika den där tråkiga tvätten medan jag kollar på Grey’s Anatomy. Jag brukar roa mig med att titta på en serie eller film medan jag gör tråkiga hushållssysslor. Annars dör jag av tristess. Ett litet tips från ett singelhushåll till ett annat.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.