Hanoi,  Outfits

Red Red Wine

Att resa till Vietnam för att handla kläder på en amerikansk klädkedja är kanske inte vad man BÖR göra, men jag har någon slags ohälsosam besatthet av GAP. Om jag åker till en plats där det finns en GAP-butik, då måste jag dit. Denna gång var inget undantag.

Jag hittade de här fina vinröda jeansen (som nostalgiskt nog påminner väldigt mycket om ett par Levi’s-jeans jag hade som barn) som jag är mäkta nöjd med. Dessutom var de på rea. Jag älskar vinrött, och jag älskar jeansen från GAP. Jag har redan fyra stycken därifrån. Toppen köpte jag samtidigt och den var också på rea. Jag blir typ hypnotiserad av ränderna, men den är så himla söt med volangen på ärmen.

Sjukt bra hållning här. Bilderna tog syrran när vi besökte ett område i Hanoi där en tågräls går rakt genom ett bostadsområde. Jag tyckte att det var en rolig bakgrund att fotografera eftersom att de färgglada byxorna sticker ut bland allt det andra. Jag ska skriva mer om den här platsen vid ett senare tillfälle.

Jag har de här kläderna på mig idag faktiskt, minus de nakna fotlederna och den tunna jackan (längtar efter att slänga upp vinterkläderna på vinden!). Jag jobbar för övrigt ett riktigt drömpass idag; 8.30-13.30. Lyx på en fredag! Det är helt klart en fördel med detta jobbet.

Dessutom ser jag fram emot den här helgen. Ikväll ska jag träffa Julia för middag och en drink, medan jag ska upp till Landskrona i morgon för att hänga med familjen.

//Who goes all the way to Vietnam just to shop at GAP? I do. I might seem silly but I just love everything about that American mainstream store. I already have four jeans from GAP, but also found these dark red pants that fit perfectly. The fact that they were on sale just made it easier to find an excuse to take out my credit card. The top, also on sale, is a bit hypnotising but I really love it. Especially the detail on the arm which makes it a bit unique. My sister took these photos when we walked along the train tracks that go through a residential area in Hanoi. It was such a cool contrast with the colourful pants and the somewhat rough surroundings.

Today I’m in the same outfit, except that I’m covered in winter accessories and boots instead of a thin spring jacket and bare skin. I’m working today but I finish already at 1.30pm which is quite luxurious on a Friday. I’m really looking forward to this weekend. Tonight I have a dinner date with my dear friend Julia and tomorrow I’m heading up the west coast to see my family.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.