Hanoi,  Travels,  Vietnam

Xofa Cafe in Hanoi

Här kommer ett kafé-tips från Hanoi. Jag var på Xofa Cafe vid två tillfällen under mina dagar i denna kaotiska men ack så charmiga stad i norra Vietnam. På den lummiga bakgården samlas lokala vietnameser tillsammans med utbytesstudenter som frenetiskt knapprar på sina MacBooks, samt en och annan turist som funnit sin väg hit och beställt in en vietnamesisk iskaffe – även kallad Cà phê đá. Jag älskade verkligen miljön och atmosfär de lyckats skapa som är lika inbjudande dagtid som kvällstid. Om du inte råkar pricka in dåligt väder under ditt besök i Hanoi så rekommenderar jag att hitta ett bord på den populära lilla balkongen ovanför bakgården.

Här hittar du Xofa Cafe:

Nu är det bara några timmar kvar på denna arbetsveckan. Det ska bli så skönt med helg. Veckan har känts ovanligt lång och jag har nog underskattat hur svårt det är att faktiskt komma tillbaka till jobbet efter lång ledighet. Nu ser jag fram emot några dagar med sådant som får kroppen och sinnet att må bra. Som sovmorgnar, kvalitetstid med vänner och träning. Kanske ett eller annat glas vin också för det är också livskvalitet för mig. Bara det inte utmynnar i baksmälla. I helgen tänkte jag dessutom tillbringa tid på något av alla de mysiga kaféerna i Malmö som jag aldrig går till nuförtiden. Jag älskar att sitta där med en bok, dricka lyxkaffe och äta något bakverk. Sådant som gör både helger och vardagar lite härligare.

Vad ska du göra i helgen?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.