Weekend

In the speed of light

Helgen gick lite för snabbt. Jag vet att jag ofta säger det men just denna svischade förbi lika snabbt som en tvärsäker nej-svepning på Tinder. Den var såklart bra, trevlig, mysig och rolig men i söndags när jag vaknade med huvudvärk från gårdagskvällens två glas vin och en GT önskade jag nästan att jag hade kört på en sådan där hälsohelg. Det får kanske bli så kommande hel i stället för nu börjar kroppen säga ifrån och med det kommer orosmolnen för att råka ut för någon ilsken förkylning eller annat. Ordentligt med sömn och bra matvanor är inte att underskatta. Särskilt inte när man börjar närma sig medelålder. Fast jag fick i alla fall härlig kompistid och så unnade jag mig en frukost ute för att mitt kylskåp ekade tomt.

I lördags var jag dessutom ute och åt på ett trevligt ställe som jag inte besökt tidigare. Soi 29 heter det och är en restaurang med thailändskt kök. Jag gillade både maten och vad de gjort med lokalen. Sådär så att man både kan gå dit och äta en trerätters samtidigt som det även går bra att sätta sig i baren med en drink och dela på två smårätter. Det var så starkt att det kändes som att tungan brann, men det kanske var lika bra så att mitt immunförsvar härdas lite i dessa sjukdomstider.

Vi får höras senare hörni. Plikten kallar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.