The Blog

En typisk tisdag

Jag har suttit i två timmar och försökt få rätt på en ny layout och design till bloggen men det blir inte så som jag vill ha det. Till slut struntade jag i det hela och gick tillbaka till gamla designen. Typiskt mig. Jag är alldeles för perfektionistisk när det kommer till den här jäkla bloggen vilket resulterar i att det tar hundra år för mig att göra förändringar. Ny bild blev det i alla fall! Den är från Bo-Kaap i Kapstaden.

Ska fundera lite hur jag ska göra med det andra i designen men jag är sugen på en förändring. Verkar förresten som att vissa inlägg publicerats fel datum. Senaste inlägget hamnade två inlägg ner. Just so you know. Insåg att det nog var för att jag använde påbörjade och opublicerade utkast i stället för att radera dem och skapa nya. Ibland är WordPress inte supersmidigt. Kanske ska byta till något annat system.

Idag har varit en typisk tisdag. Är det inte veckans tråkigaste dag? Det känns som att min kropp hoppar över livsenergin på tisdagar. Kanske har det också att göra med att jag började jobba igen igår efter semestern och att renoveringsstök och låg energi från lingonveckan tog udden av energinivån. Kände mig absolut inte utvilad när klockan ringde igår morse. Idag vaknade jag med en dålig känsla som liksom höll i sig hela dagen. Känner mig trött och oinspirerad. Sov två timmar i eftermiddags och orkade inte laga middag som jag hade lovat. Tur att världens bästa sambo löste det illa kvickt.

Det är dessutom så konstigt att komma tillbaka till kontoret i början på augusti för de flesta är fortfarande på semester så man hamnar i något slags limbo mellan sommar och höst. Allt står på standby. Samtidigt som att göra-listan är lång prokrastinerar jag allt som känns svårt. Vädret hjälper inte heller. Regn, blåst och 15 grader. Inatt var det så kallt att värmen i huset aktiverades. Kommer det ens komma någon sommarvärme mer? Ingen vet. Jag har badat en gång denna sommar. Är jag bitter? Ja det är jag.

Nu måste jag sova så att jag förhoppningsvis har mer energi i morgon än jag hade idag. Positivt inlägg va? Många frågor men inga vettiga svar. Lovar att sluta klaga på vädret och mer glaset-halvfullt-material inom kort. Jag har faktiskt flera saker att se fram emot den närmaste tiden. Bland annat en resa till ett land långt bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.