Home Sweet Home

Semesterrenovering

Det händer grejer här hemma i vårt residens. Det började med en idé från M att möblera om. Helt plötsligt hade vi hämtat upp en matta från förrådet och bytt plats på matsal och vardagsrum. Nu har vi ett riktigt mysigt TV-rum. Vi blev så himla nöjda! När matbordet hade fått flytta in i det stora rummet kändes det helt plötsligt lite opersonligt och… vitt. Dessutom var det inte så snyggt med alla hål från där hyllor och TV suttit, så vi bestämde oss för att måla om när vi ändå var i gång. Det mesta är preppat med spackel och slipning. Nu ska vi bara fräscha till lister och fönsterbräden, sen måla väggarna. Det blir en lila-grå färg.

Jag har en händig och handlingskraftig karl ska ni veta. Han vet allt om att renovera och är väldigt duktig på det. Även om jag själv är ganska händig har jag lärt mig massor från honom. Det är dessutom kul att göra sådant tillsammans för det är nästan lite terapeutiskt. Vi lär oss samarbeta och kommunicera bättre, vilket stärker relationen och teamkänslan. Det underlättar också att vi har samma smak vad gäller inredning, med några få undantag. Jag ville ha ljusare i vardagsrummet medan han ville ha mörkare. Så vi möttes någonstans i mitten. I övrigt vill vi ha det på samma vis och tycker nästan alltid att samma grejer är fina.

Nu måste jag rusa iväg för jag ska träffa Marie om en kvart för lunch, sen ska jag hjälpa henne med hennes hemsida. Återkommer sen med resultatet här hemma!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.