C'est la vie

Du och jag toalettborsten

Nej jag sitter inte med en använd toalettborste 2 cm från fejan. Den är helt ny och köptes faktiskt igår på IKEA. 4 kronor är ett perfekt pris för en så tråkig shoppinggrej. 
Den har fått agera mic nu när jag stått framför spegeln och sjungit Abba-låtar.

Nej, det var en lögn. Jag sjunger annat också. Regina Spektor, U2 eller Coldplay är perfekt för oss amatörsångerskor/sångare som tror att vi nog kanske möjligtvis skulle komma vidare i Idol om vi vågade söka.

Hur som helst så tänkte jag inviga den där borsten(usch, varför skriver jag ens det, blä!) nu när jag ska städa badrummet. Min städdag har hållt på från lunchtid idag och jag kan väl inte påstå att jag fått sådär supermycket gjort direkt. Eller någonting alls faktiskt. Jo jag har bäddat sängen, städat hallen och rensat bland papper. Jag hittar räkningar hela tiden. Har man inte varit van att ha koll på det på ett tag så blir det lätt att man glömmer det. Märker jag. Jag kom t ex på igår att jag kanske borde betala min hyra. Som skulle varit betald i torsdags.
Ni minns kanske när jag kom hem och hade fått krav från inkasso. Det skapar panik ska ni veta när jag vanligtvis får ångest om räkningarna inte är betalda samma dag som lönen kommer in på kontot. Ja ångest på riktigt. Kallsvett, tryck för bröstet, orolig.

Men nu är den signerad och betald med Nordea-dosan (på måndag) och nu ska här speedstädas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.