C'est la vie

It’s just not fair


Den bittra och kalla sanningen

Jag har köpt mockahandskar för att mina fingrar annars fryser till is när jag cyklar, jag fryser om fötterna när jag har strumpbyxor i mina nya kängor och min trenchcoat-period lär bara fungera i någon vecka till. Vi snackar Fjällräven och 3000-kronorsklassen i funderingar om ny vinterjacka. Vi snackar 7 månaders kyla framöver och en person som ständigt fryser när graderna går under 15 grader.

Det är INTE okej med denna temperaturskillnad mellan Paris och Malmö på söndag.
Just när jag började acceptera och vänja mig vid min flytt hem från Paris…

Jag säger som Radiohead. What the hell am I doing here?


Ps, det har tydligen varit något tekniskt driftfel tidigt i morse, därför har min blogg inte kunnat visas förrän på eftermiddagen. Men nu ska allt vara i sin ordning 🙂

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Jag tror inte temperaturen nådde upp till 25 grader idag, men gott och väl 22-23 (hur kan man egentligen avgöra skillnaden?). Det har hur som helst varit helt underbart!
    Hoppas det håller i sig ett tag till.
    Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.