Vardagslyx

IKEA, gratis kaffe och magiskt solljus


Tack IHM business school för kaffet! Han var så sjukt trevlig. Till och med hällde i sockret och rörde runt åt mig eftersom att jag stod med cykeln. Det kallar jag service.


Sol hela dagen. Det gillas 🙂


Sent på eftermiddagen så låg det mörka moln på delar av himlen men solen sken ändå. Ljuset blir så grymt häftigt då!


Solnedgång

Jag lämnade hemmet strax efter elva i morse och kom hem nästan 12 timmar senare. Några ärenden på förmiddagen och sedan var det bestämt fika med Carina. På vägen till henne blev jag stoppad av några som stod och promotade en skola och som bjöd på gratis kaffe. Det tackar man ju verkligen inte nej till om man är en fattig student vars motto är ”gratis är gott”. Och det var gott kan jag lova.
 
Efter lite köande på Subway och en baguette senare, så kom även Sophia och mötte oss. Därefter blev det en lång och trevlig fika på Bagericaféet innan jag drog med mamma till IKEA. Fick med mig allt utom det jag verkligen åkte dit för. Lampan jag skulle köpa var tydligen på extrapris nästa vecka och det var kvinnan i kassan söt och meddelade. Typiskt bara att jag inte fick någon lampa då, haha! Men nästa vecka kan jag förhoppningsvis åka dit med bil i stället(förut låg IKEA 1 km från mig, nu har de flyttat och det tar en halvtimme med buss…) och då får jag den mycket billigare. Inte fel det heller.

Kvällen spenderades hos Sophia med Idol och nu blir det en kvällsmacka och sen sömn.

Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.