Movies & TV

It was so good, I almost peed my pants!

Så var det söndag igen. Jisses vad tiden går snabbt! Jag tyckte det var onsdag igår. Fast det finns ju positiva sidor med att tiden går snabbt såklart. För varje dag som går så är det en dag närmre tills jag får se min älskling igen.

Igår kväll städade jag hela lägenheten. Jag ville helst göra något roligt efter det men hade huvudvärk och var så trött till slut så jag bestämde mig för att bara stanna hemma.
Efter dusch, middag och renbäddad säng så kröp jag ner med lite ost och choklad och tittade på film. Jag hade Pretty Woman som jag lånat av Sophia och ser ni undertexten? Franska, haha! Om det finns så gör jag alltid så. Jag lär mig faktiskt av det. 

Jag tror föresten att jag sett Pretty Woman 7 gånger och sitter där och säger alla repliker högt. Haha. Någon som känner igen sig?

”You people work on commission right?”
”Yes”
”Big mistake. Big. HUGE. I have to go shopping now…”

0

0 kommentarer

  • Anna

    Jag har säkert sett den 20 gånger, varav 3 gånger på bio och jag får en kick av att kunna alla repliker i en film. Det är nog fel på mig.

  • Christine

    Haha, då är det fel på mig med! Du ska se mig och min kusin ihop. Folk tror att vi är skadade när vi rabblar allt från Titanic till Lejonkungen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.