Things I like

Söndagsfika och inredningstankar


Min väg in till stan

Jag är snart klar med tvätten och ska sen sätta mig på cykeln och trampa in till stan. Det blir en mysig söndagsfika i eftermiddag med Isabelle. Nu var det ett tag sedan vi sågs så det ska bli trevligt.

Jag är dessutom sugen på att kolla efter lite fina inredningsprylar så jag ska se om hon vill spana med mig. Jag behöver ju smakråd. När hösten börjar komma så inser jag att jag inte kan bo i en kal lägenhet utan mysiga färger och färgglada ljus som piggar upp. Jag behöver verkligen fixa lite tavlor på mina fula vita väggar också.
Jag frågade mig själv idag varför jag lät min förra hyresgäst borra fula hål i väggen. Nu ångrar jag mig! Men men, jag gav ju henne tillåtelse så jag får skylla mig själv.

Hoppas att ni har/får en skön söndagseftermiddag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.