C'est la vie

Don’t worry, be happy

 

Jag anstränger mig verkligen varje dag för att ändra mitt mindset. Ett positivt tänkande ska helst gå som en röd tråd genom dagen. Påminna mig själv om det jag är tacksam för. Mest av allt att inte påverkas av stress eller press. Egentligen så ska jag inte stressa alls men det är ju bara att inse att jag inte är en sån person som kommer i tid eller aldrig glömmer mitt busskort på morgonen. Just det där senare gjorde jag i morse, vilket jag kom på när jag satt på cykeln och kommit en bit från min lägenhet. Vissa dagar har de inga kontroller på tåget, men jag kan inte chansa med det. Så det var bara att cykla tillbaka, låsa cykeln igen, böka mig upp de tre trapporna med tre väskor (dator, träningsväska och handväska) och då var det för sent för att fortfarande hinna med tåget. Så jag passade på att göra en kaffe som jag tog med i min termos, och sen skippade jag cykeln och tog bussen i stället. Nu sitter jag på tåget. Som är försenat, såklart. Det är lite irriterande eftersom att jag gick upp tidigare för att komma till kontoret tidigare och på så vis kunna gå strax innan fyra för att hinna till dansen. Dessutom är jag riktigt trött eftersom att jag inte kunde somna igår kväll. Det tog nog 1,5 timme innan jag somnade. 

 

Så vissa dagar krävs det en extra ansträngning för att bibehålla det där positiva tankesättet. Men jag vägrar vara arg och bitter (även om jag slängde ur mig diverse svärord när jag kom på att jag glömt kortet), så jag påminner mig själv om sådant jag är tacksam för. Som till exempel flextid, och att jag har en rolig sak att se framemot på jobbet idag. Och sen dansen såklart. Jag längtar!

 

Hoppas att ni får en riktigt bra måndag fina läsare, bloggare, vänner och familjemedlemmar. Utan stress, press, sorg och motgångar. Och om ni har en dålig dag, kolla in @ellenbergström eller @calleschulman (är inte Penny världens roligaste unge, haha?!) på instagram och skratta åt roliga videor.

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *