C'est la vie

Det här med att plugga…

Jag har aldrig varit mycket för att plugga. Jag tycker det är så himla tråkigt. Visst, jag tycker om att lära mig saker och det är ju underbart hur allmänbildad och smart man blir av att sitta på föreläsningar eller av att göra ett arbete om någonting intressant. Eller självförtroendet efter positiv feedback från en lärare eller studiekompis.

Men att sitta och läsa eller skriva(om tråkiga saker) för att jag MÅSTE är ingenting jag ser framemot när jag vaknar direkt. Med koncentrationssvårigheter och noll självdiciplin blir det hela lite svårare. Särskilt tråkigt är det när solen skiner utanför och man sitter här inne och blir röd i ansiktet av datorn strålning. Men det måste ju göras och när det där ångestframkallande arbetet är iväg-mailat så känns livet lite bättre. Som nu. Ännu en sak i högen är gjord.

Nu ska jag ta en lunch-paus innan jag sätter igång med ett nytt projekt. Om 4 månader har jag bara examensarbetet och praktiken kvar. Tänk att få TJÄNA pengar i stället för att låna. Att slippa distansförhållande. Jag längtar!

0

0 kommentarer

 • Kajsa

  Jag har själv samma pluggproblem som du; Noll självdiciplin och skittråkiga saker. Fatx för mig så har jag tre år kvar innan jag får börja jobba….

 • Samantha

  Haha, nä roligt skulle jag inte heller vilja påstå att det är. Inte det man tänker sig att man vill göra när man vaknar på morgon "aaaaaaah, idag känner jag för att….plugga…ah, det gör jag. NOT".

  Hade du tänkt göra praktiken i Paris?:)

 • Samantha

  Haha, nä roligt skulle jag inte heller vilja påstå att det är. Inte det man tänker sig att man vill göra när man vaknar på morgon "aaaaaaah, idag känner jag för att….plugga…ah, det gör jag. NOT".

  Hade du tänkt göra praktiken i Paris?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.