Outfits

Gamla mönster


Fikastund i parken tidigare idag. Mitt hår var all over the place.

Idag hade jag en kjol som legat i någon låda i ett par år. Jag hittade den bland allt annat skräp i förrådet. Jag tror inte jag använt den sen innan jag flyttade till Paris för 2,5 år sedan. Men nu tyckte jag att den skulle återanvändas. Till det en tröja från American Vintage, sjal från H&M, kavaj från Gina Tricot och Converse. Vilket var lite väl kallt idag när friska och kyliga vindar tog över här i Malmö. Brr, nu är hösten på väg på allvar!

Efter en springtur(4 km på 20 min, not bad huh?) och god middag har jag precis tittat på DHW. Det känns lite sorgligt att det är sista säsongen, men samtidigt så är det ju så med alla favoritserier. Någon gång måste intrigerna ta slut.

0

0 kommentarer

  • Karin

    Snyggt!

    haha, jag tyckte också det förut, men nu när det är så få kvar så blir man liksom accro… och till slut KAN man bara inte missa ett avsnitt! Eller okej, jag 😉

  • Maria

    Jag tycker faktiskt det är bra att de inte ska göra fler säsonger. Även om jag fortfarande gillar det så känns det som att de har gjort ALLT. Vad mer ska de hitta på liksom?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.