C'est la vie

Det här med att gå på magkänslan

 

Jag hade planerat att gå ut igår kväll med Van, Isabelle och några andra kompisar till dem, men valde till slut att stanna hemma. Magkatarren gjorde sig påmind och just igår kväll kände jag mig inte alls på humör för att vara social med en stor grupp människor. Jag har börjat lyssna mer på min kropp, och framförallt magkänslan, lite bättre. Ni vet när man liksom känner att ”nej, jag har verkligen ingen lust till detta just nu”. 

 

Några av mina singelkompisar är just i det där stadiet som jag var i hösten 2009 och även förra våren, efter att det tog slut mellan mig och Christophe. När jag tackade ja till allt, gick ut och festade för att jobba nästa dag och sedan gå ut på kvällen igen och då en vanlig afterwork kunde sluta med efterfest och promenad hem i gryningen. Nu känner jag inte det behovet längre, även om jag oftast föredrar att umgås med kompisar än att sitta hemma ensam. Ibland har jag sådana galna kvällar nu med, vilket ger ett litet rus i själen, men jag måste inte umgås med andra varje helg. Det är bara så skönt ibland att kunna välja bort det utan att för den delen känna som att jag missar någonting. Det var som Stina sa: ”Jag tror inte att din blivande man är ute ikväll, Christine”. Hahaha! 

 

Jag gjorde i stället en riktigt god middag med magkatarr-vänlig ugnsstekt fisk, såg på White Chicks (helstörd film, men herregud som jag garvade), målade naglarna och somnade tidigt. Hur underbart är det inte att få en timmes extra sömn, vakna utvilad kl 07.55 på en söndag och sedan inse att solen lyser in genom fönstret? Med den extra energin satte jag på lite bra musik och körde några träningsövningar innan dusch och frukost. 

 

Idag ska jag åka över till Köpenhamn med Stina där vi sedan ska möta upp med min syster. Det är Halloween på Tivoli och eftersom att mitt företag har ett samarbete med dem så får vi generösa rabatter, plus att alla på avdelningen fick ett årskort med gratis inträde (jag kan inte klaga på arbetsförmånerna). Så vi ska käka lunch, strosa runt där och åka lite karuseller. Sedan stannar jag kvar och sover hos syrran i natt. Så himla mysigt. Måste skynda mig nu att klä på mig och packa ihop mina grejer.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.