Restaurants/Bars/Cafes in Paris

Le Petit Cler

 

Charmen med Paris, enligt min åsikt, är möjligheterna i staden. Speciellt vad gäller restauranger, barer och små bistron. Det finns så mycket att prova på överallt. Någonting jag älskar att göra när jag är där är att flanera runt i olika områden och upptäcka nya ställen. Även om jag har mina favoriter så är det alltid lika roligt att sätta nya favoriter på kartan.

 

Som till exempel den här lilla bistron på rue Cler, en så kallad rue de marché (marknadsgata) i Paris 7ème arrondissement. Den heter så passande Le Petit Cler och ligger som ett hål i vägen med en liten uteservering som är själva definitionen av ett “Parisian Brasserie”. Dit flydde jag undan regnet en dag sist jag var i Paris och beställde en Croque Monsieur till lunch. Eftersom att jag är all about enjoying life, and food, till det yttersta (sorry för svengelskan där) så beställde jag även in en crème brûlée till efterrätt. 

 

Betyg? God och fräsch mat väl värd sitt pris. Jag kan verkligen rekommendera ett besök om ni har vägarna förbi.

 

Le Petit Cler 29 rue Cler, 75007 Paris. 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *