Weekend

A sky high Friday night

 

Två bilder från gårdagens fredags-afterwork med min kära Madde. Vi började med att ta ett glas uppe på Malmö Live Skybar, och gick sedan vidare för att äta middag på Epicuré (jag har skrivit om denna restaurangen HÄR). Alltså vilken bra start på helgen. Jag beställde in en risotto med svamp som var så god att jag var nära på att slicka tallriken. Fast eftersom att jag har lite vett och ettikett, så hindrade jag mig själv från att totalt skämma ut mitt sällskap.

Jag fick äta riktigt god mat och dessutom spendera kvällen med en god vän som jag inte hade sett på länge. Alltså, när man sist sågs då det var varmt nog för att gå i t-shirt är det ett tecken på att det går alldeles för lång tid mellan träffarna. Tack fina du för en riktigt bra kväll (och för middagen <3), och låt oss göra det lite oftare!

 

Vi var båda två trötta så vi avrundade redan kl 22 och jag kände mig lite gammal när jag på vägen hem tänkte ”åh så bra, nu hinner jag handla mat på vägen hem och somna innan midnatt”. Jag började min morgon med frukost i sängen och så tittade jag på Blue Jasmine. Herregud vilken tragisk film. Den satte ju inte direkt en feelgood-känsla på min lördag. Hur kan folk tycka att den är bra? Fast den satte lite perspektiv. Never trust a man with your finances. 

 

Nu ska jag dra iväg till gymmet. Träning är precis vad jag behöver just nu. Detta vädret ger mig total brist på energi. Jag ska nog förbi apoteket också och köpa vitaminer.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.