C'est la vie

BeCOS I’m worth it

 

Igår lanserade vi äntligen det stora projektet som jag jobbat med i flera månader. I två dagar har jag nu suttit och fixat med en massa extra grejer för att allting ska fungera. Det har varit ganska påfrestande. De som känner mig vet att jag inte har mycket till tålamod och verkligen inte är särskilt bra på multitasking, så det har inte varit helt lätt. På något vänster har jag dessutom hakat upp mig på vissa uttryck som passar bra när någonting skiter sig, vilket två av mina kollegor tagit efter. Så nu går de runt och säger ”Oh no!” så fort de ser mig. Skönt att man kan göra viktiga avtryck här i livet. 

 

För att belöna mig själv för mitt hårda arbete – och samtidigt tömma det danska bankkontot på sista löneslantarna – så unnade jag mig igår någonting riktigt fint. Som ni ser så kommer det från COS. Jag lovar att ni ska få se det som är i påsen så snart jag lyckas ta en vettig bild på det.

 

Jag jobbade sent idag och sedan jag kom hem har jag i princip hunnit duscha, äta middag och nu sitter jag och tittar på Face/Off som går på TV. Eftersom att jag redan sett den typ tio gånger tänker jag nog prioritera min skönhetssömn i stället och lägga mig under täcket. 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.