Små bot mot höstdepression

 

Min mamma flyttade för ett par veckor sedan och då gav honom mig äntligen de vackra Ostindia-kopparna från Rörstrand som stått orörda i ett skåp i typ ett decennium. Jag har suktat efter dem riktigt länge. Kanske inte ett decennium, men sedan jag insåg att tant-porslin faktiskt är ganska fint.

 

Såhär såg min morgon ut i lördags. Gröt, nybryggt Nespresso-kaffe (nåja) och Downton Abbey på Netflix. Så ser det oftast inte ut på vardagsmorgonen för min del just nu. Nej förresten. Så ser det aldrig någonsin ut på vardagar. Då hinner jag varken äta frukost hemma eller stanna i lägenheten tillräckligt lång tid för att hinna se dagen ljusna. I morse kändes det extra mörkt. Usch, jag vet inte hur jag ska vänja mig igen. Hur orkar alla utlänningar som flyttar hit från sydliga breddgrader? Jag var tvungen att köpa med en dyr mocha latte från Starbucks för att pigga upp mig själv. Vardagslyx hjälper faktiskt mot höstdepp. I alla fall ett par timmar. 

 

0 reaktioner på ”Små bot mot höstdepression”

  1. Vackra koppar! Jag tycker det är mysigt att börja tända ljus nu… Även om min fransman envisas med att tända taklampan när jag tänt mysbelysningen. 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen