Travels

If only all travels were in first class

 

Dessa bilder kommer en vecka för sent, men så blir det ibland. Det här var vår lyxiga första klass-hytt när vi åkte från Oslo förra lördagen. Tyvärr var det fullbokat på fredagen så det gick inte att uppgradera, men min snälla kollega Bo fixade en av de bästa hytterna till oss på hemvägen. Nu är jag kanske lite partisk, eftersom att det är mitt jobb, men jag måste säga att hytterna, personalen och maten är riktigt bra på våra båtar. En vacker solnedgång från balkongen och tillgång till loungen med obegränsad tillgång till kakor, snacks, vin, vatten och kaffe gjorde det hela ännu lyxigare. Däremot så vill jag gärna åka någon gång på sommaren också för nu har jag endast åkt när det inte har gått att sitta ute på däck.

 

För övrigt så borde jag snart boka en ny resa någonstans. Jag kom på häromdagen att detta är första gången på typ ett år som jag inte har en resa inbokad. Det känns så himla konstigt. Hur hände det? Fast å andra sidan så har jag flera roliga fester och andra events bokade under hösten så jag vet faktiskt inte när jag skulle ha tid att åka iväg. Kanske ska jag spara det till våren helt enkelt, eller spara ihop till den där långresan jag planerat att göra nästa sommar. We shall see.

 

0 kommentarer

  • teruko

    Ser härligt ut! Ett av mina bättre reseminnen är en 14-dagars kryssning Amsterdam – Budapest på Rhen, Main och Donau. Kom över resan till ett fantasipris och levde två veckor i lyx med aldrig sinande drömvyer genom panoramafönstren. Så jag förstår att du njutit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.