C'est la vie

Dags att åka hem

 

Så var min helg i Stockholm över och det är dags att lämna huvudstaden för denna gången. Jag har varit på Gröna Lund, tagit igen tid med vänner som jag träffar alldeles för sällan, promenerat i gränderna i Gamla Stan, ätit väldigt god mat, druckit dyra drinkar på Orangeriet, åkt båt, sett Dan Ekborg i tracksuit, solat på klippor i Stockholms närmsta skärgård, sovit alldeles för lite och skrattat nästan non-stop. Det har med andra ord varit en superhelg. Nu sitter jag på flyget som snart ska lyfta och flyga mig tillbaka till Köpenhamn. Direkt till kontoret och ett möte. Nu ska jag bara dubbelkolla presentationen jag ska hålla. Tur att jag har några timmar på mig att vakna till. 

 

Förresten är det ganska mysigt att flyga tidigt på morgonen. Soluppgång från fönstret i flygbussen, lyxig frukost och förväntansfull stämning på flygplatsen gör måndagsmorgonen lite roligare än vanligt. Sedan att jag varit vaken sedan halv fem i morse lär jag väl märka någon gång efter lunch när inte ens kaffe kan hålla mig vaken. 

 

Vi hörs när jag åter är tillbaka i södra Sverige. 

Hoppas att ni får en helt underbar dag!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.