C'est la vie

Home Sweet Home

 

Jag smet lite tidigare från jobbet idag och nu sitter jag på tåget och är strax i Malmö. Som alltid så känns det lite vemodigt att lämna en plats som betyder mycket för mig. Jag tycker aldrig att tiden räcker till och det är ofta som jag hade velat stanna kvar några dagar till. Likaså denna gången. Men jag måste säga att jag längtar hem till min lägenhet. Även om det är en enda röra där nu som jag behöver ta tag i redan ikväll. Hem ljuva hem, som det ju heter. Kanske också lite för att jag varit vaken i snart 13 timmar och är så trött att jag ibland glömmer bort att hålla mig vid medvetande. Jag liksom svävar bort några sekunder och nästan halvsover. 

 

Bilder och inlägg från Stockholm får vänta ett par dagar. Jag måste bara landa lite igen i vardagen. Detoxa, sova och packa upp. Även om alla vet att det där sista troligtvis inte kommer ske på minst fyra dagar. Fast det är ju bra med mål här i livet. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.