Stockholm

Taverna Brillo

 

Första kvällen i Stockholm, alltså i fredags när jag anlände till huvudstaden, så mötte jag de här snygga tjejerna på Taverna Brillo. Det ligger alldeles vid Stureplan och har även priser därtill, men känns inte alls som någon vräkig och snobbig restaurang. Riktigt god mat, utmärkt service och skön atmosfär. Kanske var det även sällskapet som gjorde det där sista i och för sig. Jag har så himla kul med de här personerna. Det var en grymt bra inledning på helgen.

 

Vi fick någon form av rabatt på notan, så det hela blev faktiskt inte så värst dyrt i slutändan. Jag kan rekommendera pizzorna, hasselnötsglassen och tiramisun. Jag tog även den lilla räksalladen, som var helt okej men inget speciellt. 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.