Travels

Tips från coachen

Hur snygga är inte mina skor från Clarks? Älskar dem!

 

Hur gör man för att gratis få gå genom ”fast track” i säkerhetskontrollen? Jag vet! Just denna gången drog jag en vit lögn och sa att jag var suuuperkissnödig. Vips så var jag igenom på tre minuter. Hett tips från resegurun om man inte har tålamod att stå i kö. Fast ibland fungerar det att bara vara sjukt trevlig och säga att man reser ensam och med lite bagage. 

 

Vi är uppe i luften nu och ska snart gå in för landning. Skönt att det är en så kort flight mellan Malmö och Stockholm. För att inte svimma av blodsockerfall lagom tills jag väl får i mig min middag, så köpte jag lite ”mellanmål” på Joe & The Juice och nu mår jag smått illa. En powershake OCH en avocado sandwich var nog mer än min magsäck hade plats för. Jaja, jag är säkert hungrig igen vid halv tio då jag ska möta upp tjejerna på Brillo.

 

Vi hörs från huvudstaden! 

 
0

0 kommentarer

  • emelie - Berlin, Berlin

    Hihi, i Berlin släppte de mig genom VIP kön utan att jag bad om det. De bara vinkade dit mig. Jag hade bara min laptop med så jag antar att det var därför. Jag kände mig som en riktig business woman när jag slank igenom där. Det skulle aldrig hända i Oslo. Dom har blivit bättre än förut, men det är definitivt inga muntergökar som jobbar i säkerhetskontrollen där. Usch. Hälsa huvudstaden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.