C'est la vie

Cheap is sheep

Jo jag tvättade tofflorna. I maskinen. Och resultatet blev helt okej. Eftersom de redan var så gamla och slitna så kände jag att jag lika gärna kunde chansa. Nu blev de lite torra i skinnet men det är smällar man får ta. Jag antar att det finns någon mocka-kräm man kan smörja in dem med så de blir mjuka igen…?

Däremot tar det en halv evighet för dem att torka(efter två dagar är de fortfarande fuktiga innuti, tänk på att ställa dem på tidningspapper!) och man skulle helst låta dem självtorka. Men de blev både renare och finare. Så nu vet ni att det funkar att göra så! Min fårskinnsfäll vågar jag dock inte göra samma sak med. Jag har varken tid eller tålamod för att ”kamma” den len igen..

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.