C'est la vie

But it’s only when I sleep


Sist vi sågs och promenerade på ”Paris highline”.

Jag sov riktigt dåligt inatt och vaknade flera gånger. Jag sover oroligt och drömmer konstiga drömmar. Det märks att det är mycket som stör sömnen just nu. I eftermiddag får det bli en joggingrunda i parken. Jag behöver rensa alla tankar och få igång kroppen.

Men nu ska jag iväg för att träffa en höggravid Maria. Det ska bli roligt att ses för det var ett bra tag sedan nu. Vi ska till något köpcentrum i Val d’Europe, jag har aldrig varit där förr. Sen – om jag känner henne rätt – så blir det nog en fika på Starbuck’s också, haha. 


0

0 kommentarer

 • Emma

  Hej!

  Har precis hittat din blogg och ville skicka en liten hälsning. Det är alltid roligt att läsa om andra som flyttat till Frankrike 😊.
  Jag kommer från Helsingborg, är 34 år och har bott här,i Meaux i 11 år nu. Ha en bra dag på Val d'Europe, hoppas det blir många fynd på rean och gott kaffe på Starbucks!

  Emma

 • annasarah

  Ooohhh val D´europe mina gamla kvarter. 😉 Fixade mitt dåvarande franska bankkonto där oxå. Minns dock inte vad köpcentrumet heter som jag jämt besökte där, ligger bredvid stationen. Trevlig shoppingdag!

 • Christine Svarar

  Emma: Tack för din kommentar! Roligt att du också är från Skåne 😊 Vad gör du i Meaux?
  Min dag var kanon, tack detsamma!

  etincelles: Ja precis, det var första gången jag var där 😊 Kan skriva ett litet inlägg om det sen!

  Helena: Tack, det gör jag nog. Bra dagar brukar göra att man sover bra 😊

  annasarah: Jaså, där ser man. jag har aldrig varit där tidigare. Rör mig mest inne i Paris. Stadsböna som man är 😉 Men det var roligt att komma ut dit!

  Sofia: Tack, det är en gammal favorit som jag fått i present 😊

 • Emma

  Jag kom hit för att jobba på Disney…öva upp franskan lite, hade väl tänkt stanna si sådär sex måander, men blev kvar…Min fransman och jag har nu en liten kille på snart två år 😊. Känner du många svenskar i Paris?

 • Emma

  Jag kom hit för att öva upp franskan lite, fick jobb på Disney och hade tänkt stanna i si sådär 6 månader, men blev kvar…Min fransman och jag har nu en liten kille på snart 2 år 😊.Jobbar sedan några år tillbaka som adjointe de direction på ett hotell här i Meaux.
  Känner du många svenskar i Paris?

 • Christine Svarar

  Emma: Ja det är ju det som händer med många svenska tjejer som kommer till Frankrike 😉 Ja, några riktigt bra vänner och ett gäng bekanta. Det finns en del svenskar här i Paris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.