Movies & TV

J. Edgar


Källa.

Jag tyckte inte J. Edgar var så bra, för er som undrat. Den var seg och osammanhängande, det fanns ingen direkt handling utan det kretsade kring allt möjligt och det blev bara rörigt. Dessutom tyckte jag inte att han som spelade Clyde var särskilt bra och den masken var ju bara så dåligt gjord så det blev pinsamt. Jag blev ganska besviken faktiskt med tanke på att det är en Clint Eastwood-film och att Gran Torino var så himla bra.

Men Leonardo DiCaprio tyckte jag spelade bra. Tyvärr kände jag inte till historien sedan innan och det förstörde nog en del för ibland satt jag som ett frågetecken, andra gånger satt jag och gäspade. Bostkastade pengar enligt min åsikt med andra ord.

Två C av fem möjliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.