My Sweden

Le magasin suédois


Jag och svägerskan.


Carole kan nu säga ”Köttaboullar” och ”Smaklig Maltid”. Jag är så stolt över mina elever!


Natalie väljer ramar.


Det var härligt väder!

Jag var ju som bekant på IKEA igår. Tyvärr hade de slut på en hel del och mycket av det som finns i Sverige fanns inte här. Såklart säljer de inte lika mycket av allt men vissa saker är det lite löjligt att de tagit bort. Äggdelare hade de inte alls till exempel. ”On ne fait plus”, sa kvinnan jag frågade efter att ha letat febrilt i tio minuter. Jag blev jättebesviken. Men vi hade en rolig dag ändå. Carole provade på köttbullar med brunsås och lingonsylt, och tyckte det var jättegott. Natalie agerade guide och verkade känna till allting på varuhuset, Carole däremot trodde att man skulle plocka varor med påklistarade prislappar.
”Vi kommer till det sen”,
fick vi förklara.

Jag köpte lite smågrejer som jag vill ha till lägenheten sen. Om vi nu lyckas hitta en detta året… Plötsligt minns jag varför jag blev trött på Frankrike sist jag bodde här. Att allting ska vara så himla krångligt och svårt?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.