C'est la vie

Brun-utan-sol och en misslyckad blåbärspaj

IMG_3532

 

Den här bilden på mig och min syster – som för övrigt togs på hennes födelsedag när vi fikade på Uggla vid St Knuts – fick mig att inse att jag behöver få lite färg på mina vita ben. Jag kan sola mig till förbannelse hela sommaren men benen är ta mig tusan alltid likbleka. Så nu har jag fuskat med Doves Summerglow Bodylotion. Jag tänker att en brun-utan-sol light är lagom för att undvika det där orange resultatet som lockar till medlidande blickar från människor på stan.

Jag fick förresten för mig att baka en blåbärspaj lite spontant såhär på kvällskvisten. Nu inser jag varför jag inte ska baka. Det här med att följa recept är inte min starka sida. Första omgången misslyckades och pajskalet blev alldeles sunkigt och flottigt så jag tror att jag hade för mycket smör, eller för lite mjöl. Troligtvis en kombination av de två. Så nu är det förhoppningsvis andra gången gillt. Annars ger jag upp och slänger på lite havregryn så det blir en smulpaj. Typ.

Dags att ta ut deg nummer två från kylen, baka ut den och ställa in i ugnen medan jag kollar på Suits. Jag är helt besatt av den här serien nu. Det är ju så himla bra. Den har ungefär samma effekt på mig som Ally McBeal hade. Jag får lust att dumpa min planerade karriär inom kommunikation och sadla om till advokat.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.