C'est la vie

Svenskt Tenn + Stockholm

IMG_3040

IMG_3041Även om jag är född och uppvuxen i Malmö, så har jag starka band till Stockholm. Därför tycker jag extra mycket om mina bordstabletter från Svenskt Tenn med en gammal karta över Stockholm. Jag har sedan tidigare de mjuka underläggen, men de utgick ur sortimentet så jag köpte två nya av de hårda i stället. De kommer i 2-pack, och jag ångrar lite nu att jag bara köpte två. Det får kanske bli två till nästa gång jag åker upp till Stockholm. Även drinkunderläggen är därifrån. Jag tyckte att det var så fina pastellfärger och för ungefär 250 kronor får man 6 stycken. Det är så jag önskar att jag hade ett ömtåligt soffbord för helt ärligt har jag inte ens använt dem ännu. En bra anledning att byta ut det fuktskadade och tråkiga IKEA-bordet kanske?

Jag har nyligen avslutat ett styrelsemöte med bostadsrättsföreningen som tog typ två timmar. Det är ju trevligt att hänga lite med sina grannar, men efteråt var jag tvungen att skicka några mail så där gick den kvällen liksom. Nu är jag i valet och kvalet om jag ska cykla bort till gymmet eller inte. Jag tycker inte om att träna sent för dels är det så mycket folk då och dels så blir det sen så sent med middagen. Det är säkert bättre att somna tidigt och köra en morgonträning i stället. Det är nästan så jag funderar på att ta med mig handduk och ombyte så jag kan avsluta passet med en stunds bastubad. Ja det får nog bli så.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *