Tankar & Funderingar

I won’t let you get under my skin

IMG_3552IMG_3554

Jag har känt mig lite ur balans den senaste tiden och jag har börjat förstå varför. Det kom in en person i mitt liv som till en början gjorde att jag mådde bra och som gav mig lite extra livsglädje. Sedan insåg jag för sent att han inte hade ärliga avsikter och eftersom att jag redan var sårbar sedan innan, tappade jag fotfästet. Förlorade mitt omdöme och viftade bort alla varningstecken. Trots att jag såhär i efterhand förstått att det inte var bra för mig, så lyssnade jag varken på min magkänsla eller de närmsta personerna omkring mig.

Jag känner mig förbannad på mig själv, och på den här personen, för att jag lät honom komma innanför mitt skinn. För att jag blev negativt påverkad och inte sa stopp innan det gick för långt. Innan mina känslor kom i vägen för den jag är och det jag jobbat för de senaste 6 månaderna. Det känns som att jag tagit två steg tillbaka och det irriterar mig. Jag har svårt för att somna för att jag är så arg. Jag ligger och spelar upp allt från början och önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden. Inte vara så naiv och inte acceptera att någon behandlar mig utan respekt. Tyvärr, vare sig jag vill erkänna det eller ej, så fanns det känslor inblandade som jag inte trodde fanns där. Inte starka sådana, men de fanns. Nu när jag kan se på det lite utanför så har jag förstått att det aldrig egentligen var äkta och att jag för honom inte var så speciell som det framstod som.

Nu tänker jag börja på ny kula för ingen person är värd min ångest eller ilska. Livet är för kort för det och det finns massor med fina människor därute. En positiv sak med det hela är att jag via den här personen fått en ny vän, och en spännande framtidsmöjlighet.

Jag började dagen med att äta chiapudding till frukost, samt en riktigt god nektarin. Det är det bästa med sommaren – nektariner, aprikoser och jordgubbar.
Jag tycker dessutom att det hjälpte med krämen. Ser inte benen lite brunare ut? Troligtvis bara inbillning. Haha. Jag ska klä på mig träningskläderna och bege mig bort till gymmet nu. Jag behöver träna för att få ut all negativ energi och bygga upp en positiv energi i stället.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *