Tankar & Funderingar

Energigivare och energitjuvar

Idag hade jag ett så jäkla trevligt och givande möte. Jag gick därifrån full av energi och positivitet. Ni som liksom jag får sin energi från sociala sammankomster (har en viss introvert sida också men är mestadels extrovert) vet hur det kan vara när man träffar på personer som gör att man nästan studsar fram efter att ha omgivit sig med dem. Lite så var det när jag hade sagt tackåhej och steg ut i den friska vinterluften.

En annan händelse det senaste dygnet som givit glädje och energi var att kören jag sjunger i igår höll en lyckad luciakonsert med tillhörande tåg i St Pauli Kyrka. Det var helt fullsatt (över 900 pers!) så många som köade fick tyvärr inte komma in, däribland M och tre av våra vänner som hade kommit för att titta (och heja på mig <3). Typiskt att jag inte förutsåg att det skulle vara populärt efter två år med pandemi och uteblivna luciatåg. Mamma fick i alla fall den sista platsen. Bra för henne. På lördag har vi den årliga julfesten hemma hos mig och M. Det ska bli riktigt kul!

Jag följde upp mötet i förmiddags med en god ensamlunch på Miso innan jag cyklade bort till Värnhem. Satte mig på kaffebaren en stund med datorn och jobbade, men ska strax gå bort till körskolan. Har känt mig lite frustrerad över körningen och som att jag står stilla utan att komma vidare, vilket tagit energi från mig. När jag körde förrförra veckan gick det bra och jag kände att ”nu jäklar är jag redo att köra upp!”. Sedan gick det inte alls lika bra gången efter och pga det hala väglaget och en annan lärare blev jag osäker, och sedan fick jag höra att jag inte är redo och behöver flera lektioner till. De vill inte boka in mig förrän jag är flera nivåer över redo (pga körskola-statistik). Vill inte ens veta hur mycket pengar jag redan lagt på det här körkortet. Jag kan boka uppkörning själv men första lediga tid är den sista januari. Jag hade ett mål att ta mitt körkort det här året, men nu kommer det troligtvis inte bli så. Det tar liksom bort det roliga. Men jag får väl bara inse att jag inte är född till att köra bil. Fokuset och självförtroendet i körningen kommer inte naturligt för mig. Det gör säkert att jag låser mig ibland och blir osäker. Ska försöka göra mig bästa idag och så får jag se vad läraren säger.

Nu måste jag kila här. Vi hörs snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.