C'est la vie

Broarna över Seine

 

 

En fin och ledig dag tycker jag om att promenera längs med Seine. Gå över broarna och kisa bort mot Eiffeltornet. Strosa på Ile St Louis, titta på turistbåsen vid Châtelet med kylskåpsmagneter föreställande Le Chat Noir, ta en miljon foton på den fantastiska bron mellan Grand Palais och Invalides. Påminna mig om vilken vacker stad jag faktiskt bor i. Jag klagar en del på Paris, men jag försöker samtidigt minnas varför jag flyttade hit. Känslan staden gav mig som nyinflyttad Parisbo för nästan 5 år sedan. Lägga undan det negativa med staden och njuta av det positiva. 

 

För visst är den franska huvudstaden vacker?

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.