Vardagslyx

Swedish Candy

 

 

Som utlandssvensk finns det en del saker som får en att hoppa lite extra av glädje. Som några bitar svenskt lösgodis en måndagskväll. De köptes i helgen i Svenska Affären. Dyrt är det såklart, men så himla värt det. Jag har mina favoriter. De jag alltid köper. Salta skruvar, Dumle, balkar, svampar och geléhallon är givna i min godispåse. Inte för att jag var en storätare när det gällede lösgodis under min livstid i Sverige, men när man inte direkt kan springa till Ica och köpa en stor påse för inga pengar alls, så sparar jag på det ännu mer. 

 

Min måndag har varit ganska smärtfri. Lagom mycket jobb och en hel del snack om fredagskvällen. Mina kollegor är rädda för de där bilderna jag inte delat med mig av än. Jag planerar att använda dem som säkerhet. Man vet ju aldrig när de kan behövas som utpressning eller muta. En sak är säker. De åker inte upp på bloggen i alla fall.

 

 
0

0 kommentarer

  • Marie Bergman - Om livet på Cypern

    Mums vad gott! =) Här nere fanns en stor svensk godisbutik men som tyvärr stängdes ned vid årsskiftet. Men IKEA har ju lösgodis också som tur är och i många supermarkets vid Ayia Napa finns godispåsar som Djungelvrål osv. 😊

  • bellan

    Hejsan! jag och min kille ska till paris i början av maj, så jag googlar runt en del om paris och försöker hitta lite bloggar varpå jag hittade din (vilken jag uppskattar då jag upplever att jag hittat mycket tips i den och det är just tips vi behöver). om du vill så kan jag köpa med ett kilo svenskt lösgodis av valda sorter. kom ihåg att påminna mig bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.