C'est la vie

Tuesday Night Lasagna

 

 

Nu sitter jag här i sängen, har bytt om till pyjamas och ätit min sena middag. Såhär är livet när man bor i Paris och jobbar heltid. Det går liksom inte att äta svensk tid när man slutar klockan sju varje dag. Visst, nu gjorde jag lasagne ikväll som tar lite längre tid, men det är sällan jag äter middag innan kl 20.30 en vardag. Vissa dagar är det ganska segt för det är svårt att gå och lägga sig tidigt när man äter så sent. Särskilt problematiskt kan det vara för någon som har problem med magkatarr. Som jag då. För att vara ärlig är jag inte så glad för det. 

 

Hur som helst. Nog klagat. What can you do?

 

Jag ska slänga iväg ett mail och sedan krypa under täcket och titta på någon serie. Just nu passar New Girl bra. Roligt och lättsmält. Precis vad jag behöver. 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.