Bed trouble

 

Had a nice time last night with my friends in my swallow dress from H&M.

 

Hej lördag! Hade en riktigt trevlig kväll igår men gick aldrig ut. Jag känner idag att jag var nöjd med mitt val för jag hade en rolig kväll fram tills jag tog metron hem lite innan kl 1.

 

Jag sov som en prinsessa inatt. Mest för att Christophe – som snarkade – blev skickad till soffan. Jag vet inte varför men jag sover alltid väldigt dåligt bredvid pojkvänner (låter som att jag har flera). Jag har sovit i samma säng som kompisar, min kusin och min syster och då sover jag alltid så himla bra. Så fort jag sover med pojkvänner så störs hela min nattsömn. Jag får svårt för att somna, drömmer konstiga drömmar och vaknar titt som tätt under natten. Att min kille flåsar mig i nacken, snarkar ljudligt och tar all plats (det händer att jag vaknar med hans rumpa tryckt mot min rygg…) kan ju vara en bidragande faktor. Jag tror främst vi behöver en större säng.

 

Han kom hur som helst och la sig i sängen i morse och sedan kunde jag inte somna om. Jag har ätit lite frukost och nu tänker jag nog gå in och krypa ner i sängen igen. Det är tråkigt väder ute så man kan ju lika gärna spendera dagen i sängen. Right?

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen