C'est la vie

I’m singing in the rain

 

 

Det regnar ute. Det är kallt. Just nu lockar sängen och en film mer än att gå ut. Tyvärr har jag lovat mina tjejkompisar (som har en helt otrolig övertalningsförmåga, jag trodde faktiskt inte att jag vid 28 års ålder skulle börja falla för grupptryck…?) att komma med för ett par glas hemma hos Natalie. Samtidigt vet jag att jag alltid har roligt med dem och det är faktiskt lite bättre att dricka ett glas vin och snacka skit med vänner än att sitta ensam hemma en fredagskväll.

 

I morgon har jag en helt oplanerad lördag framför mig. Sovmorgon, lång frukost, strosa runt i Paris… Sådant där ni vet. Det ska bli skönt. Hoppas bara regnet bytts ut mot blå himmel till dess.

 

Ha en fin kväll alla ni som befinner er i ungefär samma tidszon som jag!

 

 

0 kommentarer

  • Erin

    It’s raining here, too! And it doesn’t show any signs of leaving, either. I’m glad you went out with some friends, mostly because I would always pick staying in with a movie over going out so someone has to go out and enjoy themselves, haha. Have a great leisurely Saturday!

  • Maja

    Åh, vad härligt det låter med en ledig lördag och Parisstrosande..Hade jag inte tackat nej till om man säger så. Jag ska tentaplugga några timmar men får iallafall se fram emot en fest ikväll med folk som jag jag inte träffat på länge.. och så ska jag svara på ditt mail också! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.