C'est la vie

Beauty Essentials

 

Vissa grejer måste jag köpa med mig hem från Paris. Som torrshampoo från Klorane och Eau Micellaire från La Roche-Posay. Jag köpte även mindre versioner av dem. Väldigt praktiskt när jag reser. Köpte även L’Oreals Exfotonic Body Scrub som inte verkar säljas här längre. Har inte kunnat hitta det någonstans. Någon som vet? Jag har tittat på Åhléns, Kicks, H&M etc. Kan även tipsa om nagellacksremovern från Bourjois som är riktigt bra. Jag tycker att det är så praktiskt att bara kunna doppa i fingret och vrida runt lite. Perfekt för mig som ofta kommer åt något med en av naglarna när jag precis målat dem, haha.

 

I helgen behöver jag verkligen ta hand om min kropp, både på insidan och utsidan. Min hy mår inte så bra efter en vecka med för lite sömn, vatten och nyttig mat. Magkatarren börjar även den att spöka. Så reload och refresh för min del. Jag tror att jag ska satsa på träning, vila, massor med vatten och att fräscha upp ansiktet med lite hemmaspa. 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.