Shopping

I’m ready for spring now

 

Nu tycker jag att det kan bli vår. Mest av allt så att jag får tillfälle att bära mina nya ballerinaskor som jag köpte i Paris. Det är mina första Pretty Ballerinas, och är nog ett av de dyraste skorna jag köpt. Usch, vågar inte ens berätta vad de kostade. Men efter att ha provat dem först på torsdagen och sedan inte kunnat sluta tänka på dem, så gick jag tillbaka på lördagen och provade dem igen. De var fortfarande lika sköna och fina så jag var tvungen att slå till. Hur fina är kassen och lådan dessutom? Hehe. Så nu får det gärna bli varmt nog för att gå i skor utan varma ullstrumpor. Jag är dock tveksam till det. När jag vaknade igår och fick se snön så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. 

 

Vi har i alla fall väldigt varmt på kontoret så jag måste oftast ha ett par andra skor inomhus. Ja ni ser kanske vart jag försöker komma med detta. Om det inte är vår ute så får det vara vår inne. Om inte annat så piggar det upp dagen att känna sig lite piffig och fin. Tycker åtminstone jag. 

 

Om ni skulle vara intresserade av att besöka Pretty Ballerinas butik i Paris, så hittar ni den på rue du Marché St-Honoré bara ett litet stenkast från Colette. Närmsta metro är Tuileries. I juli har de rea i Paris igen! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.